Creare website de prezentare

website-de-prezentare

WEBSITE-ul este imaginea online a companiei.

Procesul decizional al clientului este influentat de modalitatea prin care sunt prezentate produsele, serviciile si planul general al companiei in concordanta cu nevoile acestuia.
Clientul potential sau simplul vizitator trece prin acest proces decizional pentru a contacta sau nu compania reprezentata online.

 

Specializarea Agentia WEB consta in aducerea a cator mai multi clienti potentiali si convingerea acestora sa contacteze compania dumneavoastra.
Misiunea noastra in web design este mai complexa de atat intrucat Agentia WEB urmareste cu atentie in planificarea website-ului procese de vanzare pentru a facilita etape ca, de exemplu, cea de pre-vanzare.

 

Indiferent de domeniu, misiunea unui website de prezentare este obtinerea de comenzi si lead-uri (piste de vanzari).
In acelasi timp, website-ul este si instrumentul principal de marketing pentru promovarea online (SEO, Social Media Marketing, Reputation Management, E-mail Marketing etc).

Pagina cheie transmite datele de contact ale potentialului client sau afiseaza datele de contact ale companiei. In majoritatea cazurilor, numarul de accesari ale acesteia are cea mai mare relevanta pentru contorizarea succesului unui website de prezentare, in paralel cu numarul de vizitatori si indicatorii legati de analiza statistica online.

 

Cat de bine este compania reprezentata online?

1. In functie de cat de bine au fost planificate, elaborate si implementate designul web si continutul web (care poate fi de patru tipuri: text, foto, video si audio).
Acest continut depinde de functionalitate si de eficientizarea acesteia prin mijloace tehnice (programare), dar si de grafica conforma cu identitatea companiei, ambele fiind structurate in functie de politica de vanzari si marketing.

 

2. In functie de strategia functionala si de promovare a website-ului, strategie ce tine de implementarea tehnica inca din faza de planificare a website-ului. Aici, interpretarea indicatorilor statistici este vitala pentru imbunatatirea pe parcurs a functionalitatii in urma interactiunii vizitatorilor cu website-ul.

 

Poate un website de prezentare sa aduca mai multe comenzi?

Da. In anumite cazuri, numarul acestor comenzi depinde si de rata de inchidere pe care o au vanzatorii companiei, dar cel mai mult depinde de firma de web design si de bugetul alocat.
Agentia WEB colaboreaza cu clienti din orice domeniu, avand o experienta solida in multiple structuri de vanzari si marketing.

Pentru aceste servicii au avut incredere in noi: