Portal Web

portal-web

PORTAL WEB – Informatia colectata intr-un singur punct de acces

Portalul web este un website de complexitate ridicata – aici web design-ul, structurarea bazei de date, eventualele capacitati e-commerce, functionalitatea web 2.0, compatibilitatea si interactiunea cu vizitatorul sunt punctele forte pentru planificarea unui portal web de succes.

 

Acest tip de website poate lua atat de multe forme incat clasificarea este generalizata prin functionalitatile oferite de portalul web, incepand de la client de mail, posibilitatea de monetizare a contributiei sau mijloacele de interactiune si exprimare, pana la modalitati de accesare a diverselor tipuri de informatii din diverse medii cum ar fi medical, economic, financiar, divertisment si nu numai.

 

Cele mai recunoscute portaluri

Se axeaza pe cautare si furnizare de:

  • informatii utile in diferite formate (text, video, audio);
  • informatii din domeniile cele mai solicitate – stiri, educatie si divertisment.

 

Astfel, orice nisa din piata poate avea un portal de succes insa tendinta in piata portalelor este de a globaliza serviciile destinate informatiei.

 

Agentia WEB furnizeaza solutii de portal web pentru orice structura informationala din orice domeniu indiferent de entitatea juridica fie aceasta de stat sau privata.

 

Fie ca vorbim de o companie ce are nevoie si de functionalitati intranet, o pasiune generala ori de nisa sau de o idee ce se poate transforma intr-o afacere online, Agentia Web ofera solutii premium de planificare, web design, implementare, compatibilitate si promovare a portalurilor web!

Pentru aceste servicii au avut incredere in noi: