Mentenanta Web

mentenanta-web

Domenii Web, Gazduire Web – Hosting, E-mail 

Prezenta, stabilitate fizica si functionala a website-ului.

 

Mentinerea online a unui website depinde de stocarea fizica a informatiilor si de inregistrarea domeniului corespondent / anexat.

 

Importanta acestor factori se regaseste in planificarea unui website de la bun inceput prin strategia denumirii domeniului din motive de marketing, in concordanta cu disponibilitatea acestuia, dar si prin alegerea unei solutii de hosting optime pentru proiectul planificat.

 

Oferim consultanta si solutii in ceea ce priveste alegerea domeniului online cat si in alegerea unui hosting optim pentru a evita incompatibilitati, supradimensionari sau subdimensionari in ceea ce priveste gazduirea website-ului sau a aplicatiilor.

 

De ce e nevoie de un hosting premium?

Stabilitatea prezentei online si accesibilitatea printr-un domeniu denumit strategic sunt direct implicate in imaginea companiei.

 

Solutiile de mentenanta web acopera nevoi ca cele de securitate si confidentialitate a datelor, furnizarea unei solutii de hosting optime si compatibile cu proiectul, interventii de backup constante, managementul serverului de e-mail sau securizarea pentru acces privat

 

Agentia WEB furnizeaza servicii strategice de mentenanta web si asigura confidentialitatea datelor si accesibilitatea acestora in mediul intern al companiei.

Pentru aceste servicii au avut incredere in noi: