Landing Page Optimizat

landing-page

LANDING PAGE OPTIMIZAT – Reclama inteligenta, argumentul decisiv!

 

Landing page-ul are nevoie de web design, programare web, promovare prin reclama, dar nu este un website!

Landing page-ul este un proces de implicare al consumatorilor in proportie de 99% prin intermediul unei reclame plasate in mediul online.

 

Avantaje landing page

Scopul landing page-ului este sa genereze decizia clientilor in mod aproape spontan, avand in medie maxim 5 secunde pentru a genera interes si cel mult 30 de secunde pentru a antrena un proces decizional.

 

O campanie de marketing online poate directiona vizitatorii catre website sau catre un landing page prin E-mail Marketing, Linkuri Sponsorizate, Social Media Marketing sau Search Engine Marketing.

 

Avand in majoritatea cazurilor un scop de conversie in lead (generare de leaduri – transformarea vizitatorilor in clienti potential), un landing page are nevoie de strategie speciala in ceea ce priveste web design-ul, programarea web (norme de design, tehnici de marketing, formulare de contact, analiza statistica).

 

Fiind parte a unei campanii, supravegherea comportamentului vizitatorilor poate ajusta landing page-ul, imbunatatind treptat rata de conversie.

 

Agentia WEB pune la dispozitie serviciile SEO de optimizare pentru motoarele de cautare, web design si copywriting prin echipa de designeri cu experienta si dezvoltatori web pentru a implementa si monitoriza cele mai tentante landing page-uri si a va aduce mai multi clienti.

Pentru aceste servicii au avut incredere in noi: