Copywriting SEO

copywriting-seo

Textul inteligent de vanzari si marketing!

 

Copywriting-ul SEO sau Search Engine Copywriting este una din conditiile cheie de performanta SEO.

 

Ce inseamna Copywriting SEO?

 

1 – Text elaborat pentru indexarea de performanta in motoarele de cautare.

2 – Text (pitch de vanzari) pentru transformarea vizitatorului in lead / vanzare.

 

Copywriting-ul este o arta: pe langa maiestria de a imbina cuvintele si a gasi structura optima, se adauga puterea de convingere pe care o are in final textul asupra vizitatorului website-ului, dar si capacitatea de a crea un continut optimizat pentru motoarele de cautare.

 

Un text creat pentru un website ce se doreste a fi gasit in primele pagini Google trebuie compus alaturi de restul continutului pentru pastrarea vizitatorilor cat mai mult in website, pe cat mai multe pagini (interactivitatea scazand astfel bounce rate-ul si crescand browsing rate-ul).

 

Search Engine Optimization Copywriting

Se aplica la tot ce tine de continutul unei pagini web:

  • bannere;
  • comunicate de presa;
  • articole;
  • postari pe bloguri si pe retelele de soacializare;
  • orice inseamna text indexabil.

 

Scrierea de continut unic pe un website duce la cresterea pozitiei in motoarele de cautare daca respecta anumite etape: plasarea strategica si repetarea unor cuvinte cheie pentru indexare in contextul redactarii continutului pentru vizitatori.

 

In Seo Copywriting se tine seama si de formatul textului, headline-urile folosite, densitatea cuvintelor cheie si folosirea sinonimelor, a versiunilor de singular sau plural, articulat, nearticulat cat si de limba.

 

Agentia WEB pune la dispozitie unele din cele mai performante compozitii in Copywriting SEO, elaborand texte SEO ce favorizeaza indexarea Google si conving vizitatorii pentru a deveni clienti!

Pentru aceste servicii au avut incredere in noi: