Marketing Online

marketing-online

Internet Marketing, Web Marketing, Search Marketing, e-Marketing

Sunt denumirile prin care este cunoscut marketingul online, dar orice forma de digital marketing prin care un produs, brand, oferta sau serviciu este promovat in mediul online, sta sub umbrela Marketingului si implicit a Marketingului Online.

 

In general la baza marketingului online stau web design-ul si aplicatiile web pentru prezenta in mediul online prin intermediul unui website sau unei structuri asemanatoare (landing page).

 

O campanie de marketing are la dispozitie mijloace si posibilitati nenumarate de planificare si implementare a promovarii pentru aproape orice buget de publicitate online.

 

Pentru ca un consumator sa ajunga la companie si compania sa ajunga la consumator, intervin mijloacele de promovare online.

 

Strategii de marketing online

Strategiile de marketing online oferite de Agentia WEB clientilor nostri sporesc gradul de vizibilitate, imbunatatesc rata de conversie in leaduri si cresc vanzarile de produse sau servicii prin:

 

  • Optimizare pentru Motoarele de Cautare – SEO
  • Elaborare text strategic SEO – Copywriting SEO
  • Marketing pentru Motoarele de Cautare – SEM
  • Marketing pentru Social Media – SMM
  • Direct Marketing – E-mail Marketing
  • Pagini de promovare – Landing Pages

 

70% din utilizatorii de internet decid online ce anume sa achizitioneze si de la cine.

 

Aproape 70% din consumatori se intereseaza online despre produsele si serviciile dorite, din opiniile si experientele altor consumatori.

 

Servicii de marketing online

Firmele care apeleaza la servicii de marketing online au cresteri in solicitari intre 40%-300%.

 

Prin planificarea si derularea campaniilor de marketing online, Agentia WEB asigura drumul de la business plan spre succes, prin ghidarea / transformarea utilizatorilor de internet in clienti si cresterea notorietatii si implicit a vanzarilor clientilor din portofoliul nostru.

 

Indiferent de domeniul de activitate, prin experienta si creativitatea echipei noastre suntem intr-o continua provocare pentru a oferi cele mai eficiente solutii interactive pentru campaniile de marketing online, definite prin inteligenta, creativitate si rezultate!

Pentru aceste servicii au avut incredere in noi: