Management Web

management-web

Actualizare, fidelizare

MANAGEMENTUL WEB tine website-ul mereu actualizat, fidelizeaza vizitatorii si le pastreaza interesul pentru companie.

 

Website-ul trebuie sa fie actualizat, performant tehnic si calitativ in continut – text, foto, video, audio.

Pentru imaginea unei companii este foarte important ca tot ceea ce reprezinta continut in website sa fie actualizat, usor de utilizat si compatibil cu platformele existente.
In acelasi timp, structura tehnica a website-ului poate avea nevoie de modificari si optimizari constante pentru a se adapta permanent la nevoile clientilor.

 

Indiferent de web design, un website se poate imbunatati la anumite perioade de timp, deoarece apar constant noi tehnologii si metode de a face mult mai simpla utilizarea website-ului de catre vizitator.

 

Ce presupune managementul web?

Managementul web vizeaza continutul unui website, optimizarea tehnica a platformei si administrarea constanta a acestia.

 

Supervizarea evolutiei website-ului si analiza comportamentului vizitatorilor sunt cele mai importante activitati cand vine vorba de luarea deciziilor ce influenteaza continutul unui website, cat si functionalitatile acestuia.

 

La momentul planificarii web design-ului cat si a functionalitatii website-ului, continutul poate exista in anumite masuri sau deloc.

 

Proiectul de web design trebuie sa tina seama de planificarea continutului, cat si de anticiparea acestuia.
Acest continut reprezinta materiale audio/video si foto, dar si continut textual, in diverse formate, care din motive de performanta SEO, rata de conversie (marketing si vanzari), este vital in prezentarea din website.

 

De asemenea, optimizarea tehnica a continutului – dimensiuni, formate – este necesara tot din motive de performanta (viteza de incarcare a website-ului nu afecteaza numai rabdarea vizitatorului ci si “rabdarea” motoarelor de cautare).

 

Agentia WEB furnizeaza servicii de management web (prezentare, creatie: text, foto, video, audio; editare, optimizare, administrare) pentru a mentine performantele website-ului la cotele maxime.

Pentru aceste servicii au avut incredere in noi: