Identitate Corporate

identitate-corporate

Identitatea Vizuala - Diferenta, relevanta, coerenta, apreciere!

Prezentarea organizatiei printr-o strategie solida de indentitate corporate joaca un rol de sprijin in reputatia companiei.

 

Pentru a fi recunoscuta, compania are nevoie de elemente de identificare indiferent de forma sau mediul in care acestea se aplica.

Cu o strategie bine pusa la punct, Agentia WEB pune la dispozitie planul de identitate corporate vizual impreuna cu realizarea grafica a catalogului de identitate / manualului de brand aferent.

 

Reguli manual identitate vizuala

Exista reguli stricte, dar si permisiuni in creatia unui catalog de identitate corporate sau a unui manual de brand, toate acestea dezvoltand norme de lucru, proiectare, simulare, implementare grafica in cadrul echipei de designeri specialisti in marketing ai Agentiei WEB.

 

Scop manual identitate vizuala

Principalul scop este aducerea de beneficii de imagine si identitate clientilor nostri, indiferent ca vorbim de branding sau rebranding. Acest scop este realizat prin creatii grafice deosebite, indiferent de domeniul de activitate al companiilor, chiar daca acestea sunt deja existente sau in stadiul start-up.

 

Experienta, creativitatea si educatia echipei Agentia WEB in Corporate Identity – domeniu grafic si creativ ce sta sub umbrela marketingului, ne permit sa elaboram lucrari grafice unice, premium, sub forma de Carti de Vizita, Foi cu Antet, Plicuri, Mape de prezentare, Brosuri si tot ce tine de identitatea corporate.

 

Agentia WEB pune la dispozitie servicii de identitate corporate ce dau rezultate!

Pentru aceste servicii au avut incredere in noi: