THE VINTAGE PUB

Un proiect cu o grafica deosebita este website-ul pub-ului The Vintage din Centrul Istoric al Bucurestiului - www.thevintagepub.ro/bucuresti


Momentan website-ul locatiei din Brasov este in constructie urmand a fi refacut conform identitatii locatiei, iar platforma a fost structurata incat orice locatie se va adauga sa se poate construi website-uri diferite cu comportament diferit, si management diferit, dar comune aceluiasi domeniu.

 

Obiectivul principal in colaborarea cu The Vintage Pub Bucuresti a fost cresterea awerness-ului pentru publicul tinta, ca urmare de la lansarea website-ului in doar 4 luni au fost generate prin intermediul website-ului nu mai putin de 7000 de like-uri pe pagina de Facebook.

Strategia de web design a fost proiectata astfel incat rezultatele in Google sa apara foarte repede, si mai important de atat, relationarea cu publicul si prezentarea petrecerilor sa devina interactive, galeriile de fotografii strangand zeci de mii de vizualizari de la lansare.

 

Din punct de vedere SEO rezultatele nu s-au lasat asteptate prea mult timp, website-ul fiind prezent in prima pagina Google la cautarile geotargetate de tipul “pub Bucuresti”, sau specifice – “pub Centrul Vechi”.

 

Identitatea pub-ului a fost in continuare dezvoltata impreuna cu Agentia WEB prin conceperea efectiva de logo si creatii grafice pentru identitatea evenimentele “Live Vintage”, “The Vintage DJ Party”, “Vintage Karaoke”, “Wild Girls Party” si nu numai.

 

Modalitatea de rezervare conectata cu evenimentele existentefaciliteaza personalului Vintage Pub preluarea si managementul rezervarilor dupa diferite criterii.

 

Administrarea website-ului, a serverului de e-mail cat si hostingul fac parte din solutia completa de management si mentenanta web oferita de Agentia WEB. 

Serviciile noastre de web design si marketing online au ca rezultat retur pe investitie pentru The Vintage Pub Bucuresti, demonstrat din statisticile lunare oferite, din punct de vedere al solicitarilor prin intermediul website-ului cat si al evolutiei pozitive a indicatorilor analitici.

Agentia WEB este recomandata de THE VINTAGE PUB!

„In domeniul nostru cele mai importante puncte ale unei colaborari sunt creativitatea, disponibilitatea si promptitudinea. Agentia WEB exceleaza pe aceste planuri, iar The Vintage Pub a beneficiat de o constientizare exploziva mai ales in mediul online!”

Remus Nica , Administrator The Vintage Pub