ST. PATRICK

Proiectul St. Patrick Irish Pub & Restaurant a fost unul din cele mai comode pentru Agentia WEB deoarece totul a fost lasat in sarcina noastra, cu un grad minim de implicare din partea personalului St. Patrick.

 

O astfel de libertate totala a condus echipele de programatori si designeri Agentia WEB sa dezvolte impreuna cu managerul de proiect conceptele de marketing si strategia de dezvoltare web, prezente in momentul de fata.

 

Incepand de la strategia de web design si seo, grafica pentru website si cea publicitara, conceptele de evenimente, solutiile web personalizate pentru preluarea si managementul rezervarilor, pana la prezentarea complexa din interiorul website-ului, toate au dus la generarea de noi clienti si cresterea gradului de ocupare al pub-ului.

 

Managementul de continut (text, fotografii, filme), inclusiv copywritingul SEO a fost in totalitate sarcina Agentia WEB.

 

De asemenea, pentru administrarea serverului de e-mail, hosting cat si pentru managementul lunar al site-ului, St. Patrick Irish Pub & Restaurant se bazeaza pe Agentia WEB in continuare.

Agentia WEB este recomandata de ST. PATRICK!

„Ca sa oferim servicii impecabile trebuie sa lucram cu furnizori pe masura. Agentia WEB este o companie ce s-a evidentiat imediat fata de cele cu care am mai discutat pentru demararea proiectelor noastre. Profesionisti, corecti si foarte prompti, au generat rezultatele scontate pe toate planurile, si asta se vede din rapoartele saptamanale ce privesc rezervarile.”

Mugur Mihaescu, Administrator ST.PATRICK Irish Pub & Restaurant