PSIHOTERAPEUT MINA

Solutia de web design propusa pentru prezentarea serviciilor de psihoterapie este un website de prezentare cu un design original. Website-ul este usor de administrat fiind construit pe platforma WordPress, este optimizat pentru motoarele de cautare pentru principalele cuvinte cheie: psihoterapeut Bucuresti, cabinet psihoterapie.

 

Web design-ul  a fost conceput si structurat respectand strategia de vanzari si marketing elaborata pe domeniul de activitate al cabinetului de psihoterapie. Designul avantajeaza continutul relevant deoarece este pozitionat in locuri strategice usor de reperat de catre crawlere. Paginile ce cuprind descrierea serviciilor au un formular de contact, usor de folosit de cei care vor sa beneficieze de aceste servicii.

Website-ul contine o sectiune Blog, actualizat saptamanal, si o sectiune de Stiri unde se pot adauga linkuri utile din domeniu.

Agentia WEB este recomandata de PSIHOTERAPEUT MINA!

Agentia Web a reusit sa surprinda si sa dea forma foarte bine intuitiilor mele in ceea ce priveste grafica si organizarea site-ului. A rezultat un site ce ofera o dimensiune profesionala impecabila si in acelasi timp calda, prietenoasa, bine echilibrata, continuare a ceea ce in mintea mea era doar o schita indrazneata. Cu o buna consiliere in toate domeniile ce vizeaza site-ul precum si cele conexe echipa a reusit sa ma ajute sa-mi identific nevoile legate de comunicarea online, sa ma plasez pe piata intr-o pozitie favorabila si sa-mi dezvolt o strategie in ceea ce priveste promovarea online.

Delia Mina, Psihoterapeut Cabinet Delia MIna