ORBIS TRAVEL

Pentru a porni cu un plus de imagine ce completeaza serviciile de calitate oferite, Orbis Travel a apelat la Agentia WEB pentru realizarea website-ului cat si pentru branding.

 

Astfel design-ul de logo si crearea unei identitati au devenit primul pas in colaborarea cu Agentia WEB, urmatorul pas fiind website-ul, pentru care Agentia WEB a pregatit o grafica si o functionalitate deosebita!

 

Administrarea serverului de e-mail si hostingul sunt alte servicii oferite de Agentia WEB pe care clientul nostru se bazeaza.

 

Website-ul are scopul de a facilita misiunea utilizatorului si de aceea formularul de cerere oferta este unul complex, obtinandu-se informatiile necesare pentru o calatorie fara griji.

Agentia WEB este recomandata de ORBIS TRAVEL!

„Profesionalism, promptitudine, căutarea celor mai bune soluții, dar și creativitate. Pe scurt o colaborare de succes pentru pregătirea unui succes. Soluțiile găsite de Agenția WEB pentru tot ceea ce înseamnă identitatea Orbis Travel de la siglă la website au fost pe măsura așteptărilor noastre. Colaborarea cu Agenția WEB a dus la crearea unei identități solide și la un website modern, fluid și ușor de folosit.”

Marian GHEORGHE, Director Orbis Travel