INAIR

Promovarea online a serviciilor de publicitate aeriana a fost principalul obiectiv al colaborarii cu InAir Summit. In strategia de marketing a fost inclusa si crearea unei imagini care sa reprezinta echipa InAir si care sa aiba impact in mediul online. 

 

La atingerea performantelor SEO, garantate prin strategia de web design si management de continut, a contribuit experienta echipei noastre de specialisti in vanzari si marketing.

 

InAir Summit asigura servicii profesionale de agrement (plimbari in balon cu aer cald), publicitate aeriana (branding 360, personalizarea balonului), stunt-marketing (depasiri de recorduri, traversari de munti, lansari de mare anvergura de materiale publicitare, treceri pe sub poduri sau alte obstacole).

 

Pentru InAir echipa noastra s-a gandit la o animatie originalaun website construit in flashcare surprinde placut fiecare vizitator. Optimizarea SEO nu a fost ingreunata de acest aspect deoarece tehnicile speciale, etice, folosite de Agentia WEB au dat rezultatele dorite.

 

Strategia SEO gandita pentru website-ul www.inair.ro a avut ca prima etapa stabilirea cuvintelor cheie in functie de domeniul de activitate al companiei, de traficul generat de acestea si de concurenta in motoarele de cautare. In urma acestui proces Agentia WEB a selectat trei expresii principale pe care s-a axat promovarea si care au ajuns pe primul loc in Google: Publicitate aerianaBalon cu aer caldPlimbari cu balonul.

Agentia WEB este recomandata de INAIR!

"Inca de la inceput, cei de la Agentia Web s-au dovedit profesionisti si creativi. Au reusit sa creeze o imagine originala, de mare impact, care ne ajuta sa ne mentinem pe prima pozitie in topul firmelor din domeniul nostru de activitate.Sunt extrem de multumit de serviciile companiei Agentia Web."
Calin Petre, Managing Partner InAir Summit