GRADINITA LUI DAVID

Un start-up cu un termen foarte strans ne va provoca intotdeauna si vom accepta cu placere orice provocare din domeniul in care lucram!

 

Web design-ul intuitiv impreuna cu grafica foarte prietenoasa au facut din website-ul de prezentare al Gradinitei lui David un proiect deosebit.

 

Cu planificarea structurii finalizata in doar o zi, am implementat sitemul de management al continutului pentru client astfel incat tot ce tine de continut textual si fotografic sa fie periodic actualizat in functie de schimbarile ce apar pe parcursul dezvoltarii afacerii.

 

Dupa lansare, campania teaser prin e-mail marketing a avut ca sustinere landing page-ul optimizat si pentru dispozitivele mobile (ACCESEAZA TEASER).

 

Obiectivul principal in colaborarea cu Gradinita lui David a fost notificarea rapida a clientilor potentiali, cat si generarea de noi lead-uri, sincronizate pentru a face din lansarea noi gradinite un succes.

Agentia WEB este recomandata de GRADINITA LUI DAVID!

„Am avut nevoie de un website care sa fie gata in maxim 5 zile. A iesit exact asa cum ne-am dorit, si mult mai repede decat ne-am planificat, cu tot cu realizarea turului virtual si editarea fotografiilor! Cel mai important avantaj a fost consultanta acordata start-up-ului nostru, multumita experientei Agentia WEB in vanzari si marketing!”

Raluca Bazar, Marketing Manager Gradinita lui David