ENA SOLUTIONS CENTER

Crearea unei noi identitati a fost obiectivul principal in relatia cu expertii in negocieri si achizitii –  ENA Solutions Center.

 

Experienta echipei noastre de specialisti in vanzari si marketing a contribuit la atingerea performantelor SEO, garantate prin strategia de web design si management de continut.

 

ENA Solutions Center asigura companiilor private si publice tot suportul necesar pentru implementarea unui sistem strategic de dezvoltare si imbunatatire a modalitatilor de achizitie, formarea si specializarile profesionale se adauga experientei de peste 10 ani in domeniul achizitiilor pentru echipa ENA Solutions Center, fapt ce a condus catre o colaborare de succes in proiectele demarate impreuna cu Agentia WEB.

 

Branding-ul companiei si identitatea corporate au fost printre primele solicitari fiind etape ce preced natural aparitia in mediul online.
Web design-ul si optimizarea SEO a website-ului au ca baza de pornire tehnici speciale folosite de Agentia WEB, etice si orientate catre consultanta clientilor ENA Solutions Center.

 

Colectarea si exportul datelor in formate specifice din website-ul ENA Solutions Center sunt doar o mica parte din functionalitatile platformei ce stau la un click distanta de clientul nostru, de altfel ca si modificarea continutului.

 

Usurinta cu care clientul nostru isi poate modifica continutul din website, cat si extrage rapoartele dorite, a contribuit la eficientizarea timpului de lucru cu informatiile si lead-urile de vanzari generate de website.

 

Strategia SEO gandita pentru website-ul www.ena-center.ro a avut ca prima etapa stabilirea cuvintelor cheie in functie de domeniul de activitate al companiei, de traficul generat de acestea si de concurenta in motoarele de cautare. In urma acestui proces Agentia WEB a selectat trei expresii principale pe care s-a axat promovarea: ”Outsourcing achizitii”, “Negocieri achizitii”, “Audit achizitii”.

Agentia WEB este recomandata de ENA SOLUTIONS CENTER!

„Avand experienta necesara in negocieri si achizitii, recomandam oricarei entitati fizice sau juridice serviciile Agentia WEB!
Multumita Agentia WEB, website-ul nostru a fost realizat in cel mai scurt timp impreuna cu orice functionalitate solicitata, iar performantele SEO nu s-au lasat asteptate. Cu un minim de efort din partea echipei ENA Solutions Center - multumita indrumarii specialistilor Agentia WEB ce au planificat fara greseala fiecare etapa, avem plus valoare in ceea ce reprezinta ENA Solutions Center in fata clientilor potentiali.”
 

Sorin Lazar, Managing Partner ENA Solutions Center