DISTILERIILE BRAN

Solutia oferita Distileriilor Bran a fost un website de prezentare si, pentru cresterea vanzarilor, s-a introdus, in acelasi domeniu, si un magazin online. Cel din urma este usor de administrat, optimizat pentru motoarele de cautare, cu un modul special care permite fiecarui utilizator sa se inregistreze pentru a plasa o comanda, magazinul online integrandu-se perfect in website-ul de prezentare.

 

Interfata de administrare este accesibila clientului si este optimizata permanent pentru control, dar si pentru managementul continutului.

 

Agentia WEB si-a propus ca obiective SEO: cresterea popularitatii brandului, a numarului de vizitatori al website-ului, dar si al clientilor magazinului online. Pentru promovare, cuvintele cheie reprezinta produsele companiei Distileriile Bran: palincatuicarachiu, cuvinte cheie care genereaza lead-uri.

 

Pentru Distileriile Bran, Agentia WEB se ocupa in continuare de administrarea serverului de e-mail, hosting si managementul lunar al site-ului, dar si de promovarea in motoarele de cautare.