COCO BONGO

Serviciile de web design si marketing oferite trattoriei Coco-Bongo au ca efect promovarea conceptului dezvoltat de Agentia WEB si anume Entertainment Trattoria.

 

Structura a fost planificata in totalitate de Agentia WEB, si anume prezentarea avantajelor noului restaurant si diferentele fata de celelalte localuri aflate in zona (definitia conceptului, specialitatile, programul, atmosfera, meniul, modalitatea de rezervare).

 

Elementele grafice folosite au ca scop determinarea vizitatorului sa actioneze si sa afle mai multe despre Coco Bongo, inca din prima pagina.

 

Compus din trei parti principale, website-ul si-a atins scopul inca din prima luna prin:
-prezentarea localului (a atmosferei si evenimentelor, a specialitatilor si meniului);
-modalitatea de contact si rezervare (plus posibilitatea de depunere a CV-ului si de trimitere a ofertelor furnizorilor din domeniu);
-interactiunea cu vizitatorii prin galeria evenimentelor si implementarea elementelor de Social Media: FacebookTwitter,YoutubeDigg.

 

Conceptul grafic realizat de la zero a fost folosit in toate mediile de print utilizate de clientul nostru.

 

Administrarea website-ului, serverului de e-mail si a hostingului sunt in continuare in sarcina noastra, cat si actiunile lunare de marketing.

Agentia WEB este recomandata de COCO BONGO!

„Am mai lucrat cu firme din acest domeniu, dar o gama completa de servicii la un nivel ce satisface toate asteptarile este greu de gasit la o singura agentie, mai ales web. Agentia WEB a rezolvat cu brio aceasta cerinta, iar profesionalismul de care echipa da dovada este incontestabil, ca si solutiile oferite!”

Marius Tudor, Manager Coco Bongo