BIO ORTOCLINIC

Web design-ul Bio Ortoclinic.ro este conceput si structurat dupa strategia de vanzari si marketing elaborata pe domeniul de activitate al clinicii.
Incepand de la fotografii, filme, grafica, texte, Agentia WEB a conceput, creat si editat absolut tot ce a fost nevoie pentru ca website-ul sa fie complet.

 

Proiectul de promovare a clinicii de ortopedie si vertebrologie vizeaza constientizarea tratamentelor nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor – (membre superioare, inferioare si bazin, in special durerile de spate si hernia de disc).

 

Procedura de creare website a tinut cont si de metodele de promovare folosite pentru ca website-ul sa se regaseasca pe prima pagina in motoarele de cautare dupa cuvintele cheie: dureri de spate si hernie de disc.

 

Design-ul conceput avantajeaza continutul relevant, pozitionat in locuri strategice, fiind astfel usor de reperat de catre crawlere.

 

Vizitatorul are posibilitatea sa se informeze despre principalele afectiuni si servicii oferite de Bio Ortoclinic, dar sa si interactioneze cu personalul medical pe pagina de Facebook, in website fiind integrate elemente de Social MediaFacebookYoutube, +1.

 

Interfata de administrare este accesibila clientului si se optimizeaza permanent pentru control, dar si pentru managementul continutului.Obiectivele SEO propuse de Agentia WEB au fost cresterea popularitatii, a numarului de vizitatori si a conversiei vizitator-client. Cuvintele cheie alese pentru promovarea au fost: chiroterapiedureri de spate, hernie de disc si derivatele acestora. In urma implementarii strategiei de promovare, rezultatele au fost pe masura asteptarilor, toate ajungand in top 10 Google. Procesul de promovare continua.

Agentia WEB este recomandata de BIO ORTOCLINIC!

„Solicitarile venite prin intermediul vechiului website erau ca si inexistente. Agentia WEB a planificat si executat cu o precizie "chirurgicala"  website-ul actual, care acum ne aduce saptamanal noi clienti. Imaginea noastra in mediul online este la standardul pe care ni-l doream, iar profesionalismul acestor tineri este incontestabil!”

Dr. Vasile Druta, Director BIO ORTOCLINIC