BGS

Agentia WEB a planificat impreuna cu echipa de Marketing a Grupului BGS o noua strategie de prezentare, o noua structura web cu o platforma ce este in curs de dezvoltare pentru a permite administrarea continutului de catre personalul BGS.

 

Website-ul include structuri separate pentru fiecare Divizie a Grupului BGS in parte: Divizia de Securitate, Divizia Medicala, Divizia Dezastre, Divizia Investigatii. Structura Diviziilor este asemanatoare si cuprinde: descrierea serviciilor, raportul de activitate, stirile actualizate zilnic, informatii despre Divizie (dotari, portofoliu, aparitii in presa scrisa, certificari, licente etc), pagina de Contact (cu posibilitatea de a selecta fiecare oras in care Grupul BGS are un sediu).

 

Fiecare structura este optimizata pentru motoarele de cautare pe serviciile oferite (sisteme de alarma, scoala de arme, garda de corp etc). Pentru a ajuta la interactiunea clientului cu Grupul BGS a fost adaugat un modul pentru retelele de socializare, principalul scop fiindcrearea unei relatii ce se bazeaza pe comunicare si incredere.

Agentia WEB este recomandata de BGS!

"Lucram excelent cu Agentia Web, au realizat cel mai bun site de pe piata securitatii. Lucrarea a fost complexa si dificila, cu o programare ampla si necesitati multiple de SEO, import baze de date, functionalitati catre mai multe medii sociale, interactiune directa cu clientii prin formulare si nu doar atat.
Au facut o treaba nemaipomenita, prima luna de la implementare avem deja cresteri de 100% la timpul petrecut pe site, la numarul de pagini vizualizate si la numarul de vizite / “returning visitor”.
Proiectul a fost realizat in timpul solicitat, foarte repede in ciuda volumului mare de informatii.

Rezultatul este un site elegant si simplu la vizionat, complex si sofisticat de realizat si ca unealta de comunicare si generatoare de lead-uri.
Ii recomand oricarei companii care doreste un site de succes."

Adrian Cocan, Marketing Manager BGS Grup