Am nevoie de un redesign la website?

redesign

Cand stii ca este timpul sa iti reinnoiesti designul website-ului? Preferintele utilizatorile se schimba destul de des, pot constitui acestea motivul schimbarii designului?

Motive: Daca ai un numar de vizitatori destul de mare, din care 1% fac conversia in clienti sau daca durata media a vizitei pe website-ul tau este de 1-2 secunde inseamna ca e timpul sa faci o schimbare.

Competitia este acerba in orice domeniu, de aceea ai nevoie de toate atuurile pentru a castiga lupta. Ai nevoie de un website optimizat pentru toate browserele, sistemele si mediile de operare. Noul design trebuie sa tina cont de noile tehnologii, de experienta utilizatorului, de aranjarea continutului, de promovarea brandului.

Website-ul iti reprezinta afacerea, cu cat este mai vechi si se misca greu, cu atat vizitatorul pleaca mai repede pentru ca nu ii oferi incredere. Daca o companie nu isi face timp sa investeasca in propria imagine, de ce ar avea clientul incredere in produsele/serviciile oferite de aceasta?!

 

 

 

Sursa: http://www.seo.com

Alexandra

Pasionata de marketing online, lectura, fotografie, calatorii, iubitoare de animale (in special pisici). Deviza mea: Life is too short to be boring!

Warning: require(/home/agentiax/public_html/wp-includes/theme-compat/comments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/agentiax/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 919

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/agentiax/public_html/wp-includes/theme-compat/comments.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/agentiax/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 919