Agentia WEB

CINE SUNTEM? Echipa de perfectionisti!

Agentia WEB S.R.L. – firma de web design, marketing online, aplicatii mobile si software, din Bucuresti, Romania.

Compania noastra este construita la standarde internationale, avand in componenta echipe formate din experti IT, Software, Creatie & Design, Marketing si Vanzari.

Ne adresam clientilor care doresc rezultate si maximizarea afacerii: imagine, vanzari, performanta, eficienta si retur pe investitia in serviciile de prezenta si promovare online, design sau aplicatii software.

Avem o gama completa de servicii premium in dezvoltare web, marketing si software, indiferent ca vorbim de web design, promovare online, branding, aplicatii mobile, software personalizat sau alte servicii personalizate legate de aceste domenii.

 

CE NE FACE DIFERITI? Stim sa vindem orice produs!

Suntem prima firma web design si marketing online din Romania care a implementat tehnici reale de vanzare bazate in special pe modelul de vanzare consultativa in serviciile de web design si marketing online, prin mijloace tehnice si strategii de vanzari si marketing.

Aceste extra-competente diferentiaza Agentia WEB de companiile concurente din Romania care se ridica la un nivel inalt de profesionalism in domeniile dezvoltarii web, software si marketing, generand rezultate notabile in vanzarile clientilor companiei noastre.

 

DE CE FIRMA WEB DESIGN? Stim sa punem in practica ceea ce ai nevoie!

Am generat si generam in continuare rezultate!

Experienta solida a membrilor echipei de peste 10 ani in Web Design, IT si Software, experienta in piata din Romania ca marketeri si vanzatori prezenti de peste 12 ani in structuri diverse de vanzari si marketing ne certifica sa punem la dispozitia clientilor nostri servicii premium incepand de la consultanta pana la implementare de solutii web, marketing si aplicatii software.

 

STRATEGIA FIRMEI DE WEB DESIGN

Siguranta, Confidentialitate si Performante Maxime.

Siguranta solutiilor si confidentialitatea datelor sunt printre primele garantii oferite de Agentia WEB.

Atunci cand se garanteaza si cea mai buna solutie, exista anumite servicii pentru care nu se pot contracta clienti concurenti in aceeasi piata.

Solutiile premium se adapteaza companiei, pietei si nevoilor, iar cea mai buna solutie nu poate fi tot timpul decat una singura.

 

ABORDARE FIRMA WEB DESIGN

Fiecare proiect este tratat in cel mai mic detaliu.

Incepand de la consultanta acordata clientului si studiul aferent domeniului de activitate, Agentia WEB planifica fiecare pas de executie si implementare.

Returul pe investitie este vizat din start, pentru a face din colaborarea cu Agentia WEB o situatie win-win.

Briefing-ul, activitatea, evolutia proiectului si accesul clientilor la personalul Agentia WEB sunt principalele puncte forte ale unei colaborari de succes.

 

TRANSPARENTA SI ETICA

Sistem de task management si etica metodologiei.

Prin accesul oferit clientilor nostri la sistemul nostru propriu de task management facilitam comunicarea cu dumneavoastra sau personalul desemnat de dumneavoastra, si se poate urmari evolutia / stadiul proiectului in derulare. Puteti testa accesand linkul de mai sus si introducand userul: democlient cu parola: demoparola.

Metodele folosite de Agentia WEB se bazeaza strict pe normele de etica pentru indeplinirea tuturor termenilor contractuali, prin tehnologii curente, platforme compatibile si actualizate.

 

CE FACEM IN TIMPUL LIBER? Incercam sa contribuim cu ceea ce stim sa facem mai bine!

Am lansat de Ziua Nationala in 2011, Value ROMANIA – proiectul conceput si implementat din pasiune de echipa Agentia WEB.    

Scopul nostru? Cea mai indrazneata misiune pentru noi: Promovarea Romaniei.

Si cand mai prindem o pauza, scriem pe BLOG